Lente cadeautips, sieraden met betekenis

12 Betekenisvolle Moederdag tips

Ben je op zoek naar een speciaal en betekenisvol geschenk voor moederdag 2021? Hoe leuk is het als je jouw moeder kunt verrassen met een lief en vooral persoonlijk cadeau!  En het is extra bijzonder als je diegene blij maakt met een geschenk vol betekenis en emoties, die je raken.

Omdat alle moeders het meest persoonlijke, originele & unieke cadeau verdienen, vind je hier heel veel leuke ideëen voor een bijzondere moederdag 2021. 


Moederdag tips van Kip Design, bijvoorbeeld een bloesem route door de Betuwe
TIP 1. Samen on tour

Houdt je moeder van wandelen? Stippel een mooie natuurroute uit, waar jullie allebei van zullen genieten. Kies bijvoorbeeld een plek of route waar je als kind graag naar toe ging, en haal samen herinneringen op. 

Dit kun je natuurlijk ook met de auto doen, en pak nu eens echt uit... huur eens een fancy klassieker en kies een mooie bloesemroute. Begin mei is de bloesem prachtig in de Betuwe, Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal. 


Lente cadeautips, met emoties die je rakenTIP 2. De nieuwste designs van 2021, met 20% KORTING

Bekijk hier de nieuwste Kip Design kettingen, armbanden en oorbellen in de nieuwste kleuren en in frisse lentetinten. Denk aan mauve, helder groen, intens geel, warm rood. Profiteer bovendien van 20% Moederdag korting met code MOEDER2021!  

Ga snel kijken of jouw favoriete kleur erbij zit. Maak je lente outfit compleet met een mooi sieraad. En wil je graag een setje, op aanvraag is dat altijd mogelijk. 


Welke edelstenen en sieraden passen bij jouw sterrenbeeld?
TIP 3. Wat is jouw sterrenbeeld?

Edelstenen zijn een bijzonder en persoonlijk cadeau. Ze geven positieve energie en per soort hebben zij de kracht bepaalde eigenschappen te versterken of juist te verminderen. Geef hem of haar eens een mooi edelstenen sieraad als cadeau, misschien passend bij het sterrenbeeld, in haar favoriete kleur (en vergeet je kortingscode MOEDER2021 niet, voor 20% korting). Bekijk alle edelstenen hier


Moederdag tips van Kip Design

TIP 4. Zeg het met bloemen!

Het is heel cliché, en toch zijn bloemen zijn nog steeds een geslaagd cadeau voor moederdag. Geef je moeder heeft een heerlijke bos verse bloemen die haar hele huis opvrolijken! Of laat het bezorgen, dan is het een bijzondere verrassing. Is de kleur of samenstelling niet helemaal haar smaak, dan is het altijd prima dat ze na een week de bloemen met een gerust hart kan weggooien. Een supermooi gebaar, dat ze altijd zal waarderen. 

Tip: Vind je moeder het juist leuk om bloemen of planten te krijgen? Dan kun je haar zelfs blij maken met een mini abonnement, zodat ze nog vaker aan je zal denken!


De emotie-cadeaugids, welk gevoel wil jij aandacht geven met een sieraad?

TIP 5. Ontdek de emotie-cadeaugids

Bij welk moment en emotie wil jij stilstaan? Ontdek jouw eigen emotie-cadeaugids. Ga voor de edelstenen die passen bij jullie emotie van dit moment, stenen voor hoop? liefde? kracht geeft in moeilijke tijden? Ontdek de bijpassende sieraden, met emoties die je raken. En met code MOEDERDAG2021 nu met 20% korting. 

Liefde & Vriendschap, cadeaus die daarbij passen

Sta eens stil bij momenten vol liefde en vriendschap, en bekrachtig ze met een armbandje, oorbellen of een kettinkje. Zo maak je dat moment tastbaar, een bijzondere herinnering die je telkens kunt herleven.

Iedere steen heeft z’n eigen toegewezen kenmerken, zo bestaan er stenen die liefde versterken of aantrekken, of harmonie en vriendschap stimuleren. Geef een dierbare vriendin of familielid een sieraad met dit thema, en je geeft aan jouw dag of jouw  moment een warme en persoonlijke betekenis. Bijvoorbeeld een armbandje met een bijpassend certificaat, waarop de naam van de eigenaar staat, en de betekenis van de edelstenen. Natuurlijk ingepakt als een mooi cadeautje.

Edelstenen voor liefde en vriendschap zijn: jade, kiwi jaspis, koraal, lapis lazuli, parel, rhodoniet, rozenkwarts.

Welke emoties raken jou? 

Elk thema toont verschillende armbandjes, oorbellen en kettingen om uit te kiezen, met betekenisvolle edelsteentjes in vele kleuren. Bekijk alle sieraden en hun emoties, hun betekenis, hier.

Emotie-cadeaugids, kies je eigen betekenis

TIP 6. Laat jouw cadeau direct thuis bezorgen

Wil je graag een persoonlijk cadeau kopen en geven, maar ben je nu niet in staat het cadeau zelf te geven? Ik help je graag! Je kunt alle sieraden via onze webshop direct naar een ander adres laten sturen. Dat is meteen een bijzondere verrassing. 

TIP 7. Haar naam op het certificaat, met de betekenis van de stenen

Een persoonlijk cadeau, dat echt voor jouw moeder is, ze ziet haar naam op het certificaat van het sieraad. Dit kan heel eenvoudig: zet tijdens het bestellen in het Opmerkingen-veld de naam van je moeder.  Die naam schrijf ik op het certificaat, plus de datum die jij kiest, bijvoorbeeld moederdag: 9 mei 2021. 

Dit kun je natuurlijk ook doen bij een cadeau voor bijvoorbeeld jullie trouwdag, verjaardag, geboortedag van je kindje, dag van het examen. Zo maak je er een memorabele dag van!

TIP 8. Een persoonlijk bericht

Ook kun je er een tekstje schrijven dat ik op een los briefje bij je moederdag sieraad zal doen, waarop ik ook jouw naam als gever zal noemen. Het sieraad wordt natuurlijk als een echt moederdag cadeau ingepakt, zodat ze echt blij verrast zal zijn! 

Je kunt hier alles lezen over bestellen en ontvangen. 


Kip Design - 12 Moederdag tips 2021

TIP 9
. Samen een dagje weg

Binnenkort gaan de musea, winkels en restaurants weer open. Iedereen wil graag erop uit. Geef haar een ansichtkaart van de stad van je keuze, of geef haar de kaart van Nederland en laat haar de keuze maken. Geen inspiratie? Kijk dan eens op instagram @reistop5 of www.reistop5.com, superleuke tips! 

TIP 10. Verras haar met ontbijt

Moederdag pas echt compleet met een groots ontbijt, dat is toch wel een absolute must op deze feestdag. Heb je geen zin om je zelf uit te sloven, geef het dan gerust uit handen. Er zijn genoeg adresjes die het graag voor je bezorgen, zoals www.brunchclub.nl of Bakker bart.

Laat je haar liever uitslapen op deze feestdag? Sta dan wat later op en reserveer tijdig een brunch op een mooi landgoed in de buurt. Dit cadeau weet ze zeker te waarderen!

TIP 11. Samen een workshop doen

Vinden jullie het allebei leuk om samen te koken, of kennis op te doen over wijnen, of bloemschikken? Een dagje samen op cursus schept een band en is hartstikke leuk. Vooral als het iets is waar je in het dagelijks leven niet zo snel aan toekomt. Je ontdekt onvermoede talenten bij elkaar, je maakt nieuwe herinneringen, mooie momenten om aan terug te denken. 


Edelstenen met betekenis zoals liefde, hoop, vriendschap en moed

TIP 12. Een Cadeaubon, en toch persoonlijk

Zoek je toch graag een persoonlijk sieraad voor je moeder, maar kun je niet kiezen? Geef haar dan een cadeaubon van Kip Design, bepaal zelf de waarde. Je kunt haar hier inspireren voor zo'n mooi sieraad. Ook met het geven van de Cadeaubon kun je bij Kip Design rekenen op het volgende:

  • ze kiest zelf een bijzonder sieraad in de hele shop, en dat is een uniek cadeau, want elke edelsteen is anders dus geen sieraad is hetzelfde
  • laat de Cadeaubon heel persoonlijk bezorgen op haar adres
  • met een eigen boodschap of tekst erbij
  • met haar naam op de Cadeaubon
  • als ze met de bon een sieraad kiest, krijgt ze een certificaat met haar naam en met de beschrijving van de unieke toegewezen kenmerken van de edelstenen erop.

Alvast veel plezier met deze tips!

Sorteer op
Sorteer op
© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel