Lieve cadeautips met betekenis


Ga je iets speciaals doen voor Valentijnsdag, 14 februari? Hoe leuk is het als je je geliefde of een dierbaar iemand kunt verrassen met een lief cadeau!  Het is extra leuk om jouw vrouw, moeder, lieve collega of vriendin deze Valentijnsdag te verassen met een geschenk met emotie, met betekenis. Deze online shop stroomt over van bijzondere cadeaus, die je ook nog eens heel persoonlijk kunt laten bezorgen, met een eigen tekst, met haar naam op het bijbehorende kaartje, en met de beschrijving van de edelstenen erop. Hopelijk geven we hieronder jou goede inspiratie om het juiste cadeau te kiezen. En anders app of email je me, dan help ik je graag om het passende valentijnscadeau te vinden. Tel 06 54951424.

Valentijnsdag cadeaus met betekenisValentijncadeau voor haar: edelstenen

Edelstenen zijn een bijzonder en persoonlijk cadeau. Ze geven positieve energie en per soort hebben zij de kracht bepaalde eigenschappen te versterken of juist te verminderen. Geef haar dus voor Valentijnsdag eens een mooi edelstenen sieraad als cadeau, misschien passend bij haar sterrenbeeld, in haar favoriete kleur of ga voor de edelstenen set die haar kracht geeft in moeilijke tijden. 

Bekijk alle edelstenen hier

Liefde & Vriendschap, cadeaus die daarbij passen

Valentijnsdag staat in het teken van liefde en vriendschap. Iedere steen heeft z’n eigen geneeskrachtige energie, zo bestaan er stenen die liefde versterken of aantrekken, of harmonie en vriendschap stimuleren. Geef een dierbare vriendin of familielid een sieraad met dit thema, en je geeft Valentijnsdag een warme en persoonlijke betekenis. Bijvoorbeeld een armbandje met een bijpassend certificaat, waarop de naam van de eigenaar staat, en de betekenis van de edelstenen. Natuurlijk ingepakt als een cadeautje.

Edelstenen voor liefde en vriendschap: jade, kiwi jaspis, koraal, lapis lazuli, parel, rhodoniet, rozenkwarts.

De sieraden helpen vaak ook bij andere emoties, want een edelsteen heeft meerdere kenmerken. Klik op een armband, ketting of oorbel, en ontdek de volledige omschrijving van de edelsteentjes.

Bekijk alle sieraden voor Liefde en Vriendschap hier

Welke emotie wil jij aandacht geven? 

Er zijn ook andere emoties die je met een edelsteen extra betekenis kunt geven. Ben je op zoek naar een liefdevol geschenk voor een vriendin, je moeder of zus? Verjaardag? Ziekte? Examens? Ontdek de emoties, de gevoelens van het moment waar je bij stil wilt staan, of die je extra aandacht wilt geven. Geef je zo'n sieraad op Valentijnsdag, dan krijgt jouw cadeau extra betekenis. Elk thema toont verschillende armbandjes en kettingen om uit te kiezen, met betekenisvolle edelsteentjes in vele kleuren. 

Bekijk alle sieraden en hun emoties, hun betekenis, hier.

Valentijnscadeau bij haar laten bezorgen

Wil je graag een Valentijnscadeau voor haar kopen en geven, maar ben je nu niet in staat het cadeau zelf te bezorgen? Ik help je graag! Je kunt alle sieraden via onze webshop direct naar een ander adres laten sturen. 

Tip: zet tijdens het bestellen in het Opmerkingen-veld de naam van degene die het Valentijnscadeau van jou krijgt.  Ook kun je er een tekstje schrijven dat ik op een los briefje erbij zal doen.

Je kunt hier alles lezen over bestellen en ontvangen. 

Alvast veel plezier met Valentijnsdag!

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel