Sorteer op
Sorteer op

NEW: Jacky Moments

Jacky Moments sieraden met emotie, by Kip DesignZes armbanden heten Jacky Moments, en symboliseren het perfecte geschenk voor elk moment. Als woorden tekort schieten... kies dan een Jacky armband met emotie, passend bij dat moment. Ontdek de emoties die jij extra aandacht wilt geven met bijpassende edelsteentjes. Is het hoop? Zelfvertrouwen? Moed? Focus? Ontdek alle 6 thema's die de Jacky armbandjes symboliseren. 

Elk moment kent z’n eigen gevoelens, z’n eigen emotie en lading.
Welk moment wil jij aandacht  geven, met een bijpassende Jacky armband?

De armbanden-serie Jacky Moments is vernoemd naar mij, Jacqueline Kip, mijn moeder noemt me altijd Jacky. De Jacky Moments zijn met zorg handgemaakt, met edelstenen en massief sterling zilver. 

Jacky Moments sieraden by Kip Design


Jacky Moments in actie tegen kanker 

De armbanden Jacky Moments zijn ontworpen door mij, Jacqueline Kip van Kip Design. Ik wil graag het KWF steunen. Daarom doneer ik €4 van elke Jacky armband aan de KWF Kankerbestrijding.

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Bestel een Jacky armband voor jezelf, je vriendin of je moeder en sponsor daarmee het KWF. Je betaalt dan geen €49,95 maar €45,95, want €4 doneer ik aan het KWF. Win-win, toch? Namens mij en KWF: dankjewel! 

Wil je een vrije donatie doen aan KWF? Dat kan ook! Je vindt mijn actie op de KWF website via deze link

Jacqueline Kip - eigenaar van Kip Design


Jacky Moments designed by Kip Design 

Met veel plezier, liefde en aandacht ontwerp ik de Jacky armbanden voor de Jacky Moments serie. Mijn webshop heet Kip Design, want naast de Jacky armbanden ontwerp en maak ik nog meer sieraden voor Kip Design. Ontdek hier mijn andere Kip Design oorbellenkettingen en armbanden


Kip Design Maattabel

Advies maat voor je armbandGoed meten is echt belangrijk, om te voorkomen dat hij te smal of te wijd is, of dat je de armband niet over je hand kunt schuiven. 

Kleine polsmaat? Voor een hele kleine polsmaat adviseer ik maat S, met een verlengkettinkje, omdat de verhouding hand / pols zo verschillend is. Met het verlengkettinkje heb je 3 cm speling. 

Hoe meet je jouw maat? Meet je polsomtrek met een meetlint of een touwtje. Leg het glad op je huid, zonder dat er spanning op staat, het moet echt op de huid liggen. Deze lengte leg je daarna op een liniaal; nu weet je precies welke maat geschikt is voor jou.
Een andere methode: 
knip een touwtje ruim op lengte, meet de gekozen armbandlengte daarop en plaats stipjes waar je de draad aan elkaar moet knopen, knoop het daar aan elkaar, knip de uiteinden af, en knip het 'armbandtouwtje' dan door vlak naast de knoop. Leg het om je pols om de maat te beoordelen.
Of nog beter: neem een bestaande goede armband en meet deze op. 
Dit brede pallet aan maten zorgt ervoor dat er altijd een geschikte maat voor jou aanwezig is.

Niet zeker van de maat? Ben je er niet zeker van, of heb je best een grote hand of juist een kleine pols, dan kun je ook kiezen voor de maten S, M of L, zodat je 3 cm speling hebt. kies dan een armbandje met kleine edelsteentjes met een veerring slotje + verlengkettinkje. Zie de foto hieronder. Neem een wat kleine maat, zodat je de armband nog altijd 3 cm langer kunt maken. 

Kleine polsmaat? Voor een hele kleine polsmaat adviseer ik maat S, met een verlengkettinkje, omdat de verhouding hand / pols zo verschillend is. Met het verlengkettinkje heb je 3 cm speling. 

De armband is een verrassing, wat nu??

Je wilt de armband als verrassing geven.... Is de armband een cadeau en kun je de maat niet makkelijk meten? Dan zijn er een paar oplossingen! 

1. Vraag hem of haar om allerlei maten te nemen en aan je door te geven, bijvoorbeeld de omtrek van haar hoofd, enkel, hals en pols. Je geeft aan dat dat nodig is voor een verrassingscadeau, en dan weet je toch precies wat je moet weten! 

Kip Design, armband op maat met flexibel verlengkettinkje2. Meet een armband op die hij of zij al bezit, dan zit je meestal goed. Kijk ook of dit een beetje klopt met de volgende richtlijn qua damesmaten: Small = circa 16,5 cm, Medium = 18 cm, Large = 20 cm. Toch kan dit nog echt anders zijn dan de werkelijkheid....

3. Wil je wat speelruimte, kies dan een armbandje met kleine edelsteentjes met een veerring slotje + verlengkettinkje. Neem een wat kleine maat, zodat je de armband nog altijd 3 cm langer kunt maken. Al deze materialen zijn sterling zilver (925), dus duurzaam. (LET OP: verkrijgbaar vanaf 10 juni 2021.) 

3. Geef een cadeaubon, dan kan diegene precies zelf uitkiezen wat de juiste maat is. 

© 2018 - 2022 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel