Sorteer op
Sorteer op

NEW: Jacky Moments

Jacky Moments sieraden met emotie, by Kip DesignZes armbanden heten Jacky Moments, en symboliseren het perfecte geschenk voor elk moment. Als woorden tekort schieten... kies dan een Jacky armband met emotie, passend bij dat moment. Ontdek de emoties die jij extra aandacht wilt geven met bijpassende edelsteentjes. Is het hoop? Zelfvertrouwen? Moed? Focus? Ontdek alle 6 thema's die de Jacky armbandjes symboliseren. 

Elk moment kent z’n eigen gevoelens, z’n eigen emotie en lading.
Welk moment wil jij aandacht  geven, met een bijpassende Jacky armband?

De armbanden-serie Jacky Moments is vernoemd naar mij, Jacqueline Kip, mijn moeder noemt me altijd Jacky. De Jacky Moments zijn met zorg handgemaakt, met edelstenen en massief sterling zilver. 

Jacky Moments sieraden by Kip Design


Jacky Moments in actie tegen kanker 

De armbanden Jacky Moments zijn ontworpen door mij, Jacqueline Kip van Kip Design. Ik wil graag het KWF steunen. Daarom doneer ik €4 van elke Jacky armband aan de KWF Kankerbestrijding.

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Bestel een Jacky armband voor jezelf, je vriendin of je moeder en sponsor daarmee het KWF. Je betaalt dan geen €49,95 maar €45,95, want €4 doneer ik aan het KWF. Win-win, toch? Namens mij en KWF: dankjewel! 

Wil je een vrije donatie doen aan KWF? Dat kan ook! Je vindt mijn actie op de KWF website via deze link

Jacqueline Kip - eigenaar van Kip Design


Jacky Moments designed by Kip Design 

Met veel plezier, liefde en aandacht ontwerp ik de Jacky armbanden voor de Jacky Moments serie. Mijn webshop heet Kip Design, want naast de Jacky armbanden ontwerp en maak ik nog meer sieraden voor Kip Design. Ontdek hier mijn andere Kip Design oorbellenkettingen en armbanden

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel