LIEFDE, VRIENDSCHAP

Edelstenen zijn altijd een bijzonder en persoonlijk cadeau. Ze geven positieve energie en per soort hebben zij de kracht bepaalde eigenschappen te versterken of juist te verminderen. Valentijnsdag staat in het teken van liefde en vriendschap, dus wat is er mooier dan een edelsteen cadeau te geven, die past bij haar sterrenbeeld of ga voor de edelstenen set die haar kracht geeft in moeilijke tijden.

Iedere steen heeft z’n eigen geneeskrachtige energie, zo zijn er exemplaren voor liefde en vriendschap. Geef een dierbare vriendin of familielid een sieraad met dit thema, en je geeft zo’n bijzonder moment een warme en persoonlijke betekenis in je leven. Voor elk moment is een armbandje bedacht met een bijpassend certificaat, waarop de naam van de eigenaar staat, en de betekenis van de edelstenen. 

De sieraden helpen vaak ook bij andere emoties, want een edelsteen heeft meerdere kenmerken. Klik op een armband, ketting of oorbel, en ontdek de volledige omschrijving van de edelsteentjes.

Edelstenen voor liefde en vriendschap: amethist, amazoniet, jade, kiwi jaspis, koraal, lapis lazuli, parel, rhodoniet, rozenkwarts.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel