OVER KIP DESIGN


 Handgemaakte sieraden    Zilver en edelstenen    Veilig betalen    V.a. €29,95 gratis bezorging in Nederland

"Oh, wow die kleuren van de edelstenen, ja helemaal mijn stijl!" Dit hoor ik vaak over mijn sieraden. Ontdek ze in de shop van Kip Design, met liefde door mij ontworpen, Jacqueline Kip. Elk item is weer net anders, dus elk sieraad is uniek. Van elk item worden maar één of twee stuks gecreëerd die altijd weer net verschillen van elkaar. Ik heb ze met veel plezier en passie handgemaakt. Edelstenen met een verhaal, ze geven je direct een happy gevoel, en elke steen heeft z'n eigen symboliek. Daar ligt mijn hart.

Sieraden passen of persoonlijk advies?

Wil je de sieraden eerst passen, of de edelstenen en kleuren bekijken? Dat is begrijpelijk, je wilt het misschien voelen en aanraken. Of je wilt graag overleggen en advies krijgen. Nou, dat kan. Bel Jacqueline en maak een afspraak: 06 54951424. 

Gepersonaliseerd certificaat en bewaaretui bij uw sieraad

Met een bewaaretui en gepersonaliseerd eigendomscertificaat

Je ontvangt een Kip Design sieraad altijd mooi verpakt, een echt cadeautje! Goed beschermd door een mooie bewaaretui, zie hier een voorbeeld, en met een Certificaat van Eigendom. Hierin staan o.a. de belangrijkste edelstenen omschreven, met hun toegewezen kenmerken.

Lees meer over de ontwerpster, en kijk bij de tips welke stijl van Kip Design jou aanspreekt. Ontdek hoe verschillend je de kettingen kunt dragen en combineren, passend bij jouw karakter en jouw moment van de dag.

Elk sieraad draagt het unieke Kip Design labeltje, van sterling zilver. Dit is het logo van Kip Design, een kippetje, net als de achternaam van de ontwerpster Jacqueline Kip.

Geen steen is hetzelfde, dat maakt ieder sieraad van Kip Design uniek. Elke edelsteen is anders, net als ieders persoonlijkheid.

Kijk wat bij jou past, oversized en chunky of juist fijntjes en delicaat. Ontdek het in de shop van Kip Design. 

Sorteer op
Sorteer op
© 2018 - 2023 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel