Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Ketting setje Fresh Ocean, apatiet en jade

€ 129,90 (inclusief 21% btw)

 Voor ontspanning en geluk
 Sterling zilveren onderdelen
 Ook als armband verkrijgbaar
 Setje van twee fijne kettinkjes 


Omschrijving

Set Fresh Ocean, twee fijne kettinkjes met tiny beads, in frisse kleuren turquoise, geel en blauw. Denk aan een tropisch strand en aquablauw water, wat een heldere kleuren! Kies ze met hangertje, of 1 hangertje, of geen, je kunt het me schrijven bij de Opmerkingen tijdens het bestelproces. De kettinkjes worden samen verpakt in een bewaaretui, die je makkelijk mee kunt nemen, en je sieraden goed beschermd. De kettinkjes zijn ook separaat verkrijgbaar, klik op de linkjes hieronder, waar de kettinkjes separaat beschreven staan.

Ketting Blue Ocean, magnesiet en apatiet, in turquoise blauwe tinten. De magnesiet beads zijn helder turquoise van kleur, met soms een zwart adertje erdoor. De doorzichtige blauwe apatietsteentjes zijn facet geslepen voor een sparkle effect. 
Magnesiet, toegewezen kenmerken: Een ontspannende en kalmerende steen. Het zorgt voor een positieve en optimistische houding en gaat door haar kalmerende werking nervositeit, angst en geprikkeldheid tegen.
Apatiet, toegewezen kenmerken: Versterkt je intuitie, maakt ambitieus, vrolijk en blij. Heerlijk om de positieve energie van apatiet direct op je huid te voelen. 

Ketting Ocean, een fijn kettinkje met tiny beads, in frisse kleuren turquoise blauw-groen en geel. De blauwe jade en de gele agaat steentjes zijn beide doorzichtig, en facet geslepen waardoor de ketting een beetje glanst. 
Jade, toegewezen kenmerken: Een beschermende steen. Trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. 
Agaat, toegewezen kenmerken: Een stabiliserende edelsteen. Geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht.


Wat krijg je in je pakje? 

  • De set van twee delicate kettinkjes Fresh Ocean met turquoise blauwe jade, magnesiet, apatiet en gele agaat edelsteentjes
  • Een bewaaretui met rits, om je sieraden veilig op te bergen
  • Certificaat van eigendom, persoonlijk op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraden

Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. 
Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Jade
Secundaire edelsteen Apatiet
Kleur Turquoise blauw
Doorsnee edelstenen 4 mm
Type sieraad Ketting
© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel