Vorige Artikel 11 van 14 Volgende

Ketting Set Sky, amazoniet en labradoriet

€ 129,90 (inclusief 21% btw)

 Gratis verzending
 Sterling zilveren onderdelen
 Certificaat met jouw naam


Omschrijving

De naam Sky verwijst naar de Nederlandse luchten, dan weer blauw dan weer grijs, en nooit saai. Draag dit setje van twee kettinkjes sierlijk dicht om je hals. De fijne edelsteentjes labradoriet en amazoniet vormen een levendig geheel. De kettinkjes worden samen verpakt in een bewaaretui, dat je makkelijk mee kunt nemen, en je kettingen goed beschermd. Een sierlijk setje dat je veel zult dragen. De kettinkjes zijn ook separaat verkrijgbaar. 

Sky no.1 bestaat uit lichtblauwe amazoniet, een paar magnesiet en donkerrode granaat edelsteentjes. 
Amazoniet, toegewezen kenmerken: Brengt balans en harmonie. Het beschermt tegen overprikkeling. De steen helpt de emotionele balans terug te vinden. 
Magnesiet, toegewezen kenmerken: Een ontspannende en kalmerende steen. Het helpt je om eerlijk tegen jezelf zijn, jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Het zorgt voor een positieve en optimistische houding. 
Granaat, toegewezen kenmerken: De steen geeft kracht en doorzettingsvermogen. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde en daadkracht. 

Sky no.2 is een grijs kettinkje van labradoriet edelsteentjes, aangevuld met lichtblauwe amazoniet en turquoise jade. 
Labradoriet, toegewezen kenmerken: Voor intuïtie, helder inzicht, gemoedsrust. De edelsteen helpt authentiek te zijn, versterkte je zelfvertrouwen, en helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Een beschermende steen. Vergroot je geestelijke kracht. Beschermt je tegen negatieve energie en overprikkeling. Het vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan. 
Amazoniet, toegewezen kenmerken: Brengt balans en harmonie. Het beschermt tegen overprikkeling. De steen helpt de emotionele balans terug te vinden. 
Jade, toegewezen kenmerken: Een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt schuldgevoel verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. 


Wat krijg je in je pakje? 

  • Het delicate setje van twee kettinkjes Sky, met amazoniet, magnesiet en granaat, en het 2e kettinkje bestaat uit labradoriet, amazoniet en turquoise jade edelsteentjes
  • Bewaaretui met rits om je kettingen veilig op te bergen
  • Certificaat van eigendom voor elk kettinkje, persoonlijk op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. 
Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Amazoniet
Secundaire edelsteen Labradoriet
Kleur Multicolour
Doorsnee edelstenen 4 mm
Type sieraad Ketting
© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel