Vorige Artikel 5 van 15 Volgende

Sterrenbeeld KREEFT - 22 juni t/m 22 juli - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld KREEFT - 22 juni t/m 22 juli - waterteken

Trefwoorden: empatisch, huiselijk, gastvrij, verzorgend, artistiek.

De Kreeft is geboren in een tijd van warmte en rijping van de oogst. Ze zijn vriendelijk, opgewekt en toegewijd aan huis en familie. Maar hebben soms te snel medelijden met zichzelf. Kreeftmannen werken graag met vloeistoffen, alles van zee tot drank. Kreeftvrouwen zijn trouw en behoudend voor het gezin en houden van lekker eten.

Bijbehorende geboortestenen en edelstenen: aventurijn, calciet, carneool, chalcedoon, maansteen, labradoriet, rozenkwarts.


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen

3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Aventurijn, toegewezen kenmerken: Een kalmerende steen. Geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken.

Calciet, toegewezen kenmerken: Is helend en geeft hoop en moed. Verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. De edelsteen bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid.

Carneool, toegewezen kenmerken: Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen.

Chalcedoon, toegewezen kenmerken: Deze helpt bij je communicatie. De chalcedoon helpt je beter luisteren, helpt je om jezelf beter te kunnen uiten en maakt sociaal, optimistisch, vrolijk, open en enthousiast.

Chrysocolla, toegewezen kenmerken: Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht. Als je je futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als je gespannen bent, werkt de steen kalmerend. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het zorgt voor een heldere geest, maakt creatief en bevordert communicatie.

Labradoriet, toegewezen kenmerken: Deze zorgt voor bescherming. Hij zorgt ervoor dat je niet snel de gevoelens van andere oppikt. Labradoriet geeft je kracht en energie om dichterbij jezelf te blijven.

Maansteen, toegewezen kenmerken: Deze zorgt voor een sterke connectie met de maan en de vrouwelijke energie. De maansteen bevorderd de intuïtie en de werking van het gevoelsleven en kalmeert de emoties. Daarnaast is de maansteen sterk verbonden met dromen. Het helpt je om dromen beter te herinneren.

Parel, toegewezen kenmerken: Deze edelsteen staat voor zuiverheid, liefde en geluk! Brengt je warmte, zachtheid en verbinding. Parel stimuleert eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht. Hij zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten te verminderen.

Rozenkwarts, toegewezen kenmerken: De edelsteen van liefde en vrede, die het hart zuivert en opent, om liefde te ontvangen en te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en bevordert empathie. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. NB Bevat mangaan en kan bij veel zonlicht kleur verliezen.

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel