Vorige Artikel 44 van 87 Volgende

Armband Confidence, toermalijn, labradoriet

€ 49,95 (inclusief btw)

 Toermalijn voor zelfvertrouwen en succes
 Handig magneetslotje 
 925 sterling zilver
 Persoonlijk certificaat


Omschrijving

Mmm toermalijn, one of my favourites... rond geslepen en fijne kleurschakeringen, I love it. Kleine toermalijn edelsteentjes vormen een mooi contrast met de grijze agaat steentjes, die juist facet zijn geslepen. Naast het hangertje bevindt zich een enkel granaat edelsteentje. De edelsteentjes zijn doorschijnend in vele kleurnuances zoals donkerblauw, bruin, groen, geel en roze. Het armbandje wordt verpakt in een bewaaretui, dat je makkelijk mee kunt nemen, en je armband goed beschermt. 


De armband maat

Goed meten is écht belangrijk, om te voorkomen dat hij te smal of te wijd is, of dat je de armband niet over je hand kunt schuiven. Lees hier hoe je polsmaat op te meten, of wat te doen als de armband een verrassing is voor iemand anders. Samengevat: met een touwtje glad om je pols, of met een andere armband kun je de juiste maat opmeten. Let op, de polsomvang is niet de armband maat (polsomvang is ongeveer 2 cm kleiner). En als je het niet precies weet, kies dan voor maat S, M of L, zodat je altijd 3 cm speling hebt dankzij het verlengkettinkje. 


Toermalijn, toegewezen kenmerken:

Een aardende en beschermende edelsteen. Geeft kracht en moed. Helpt je om jezelf en anderen te begrijpen en bevordert zelfvertrouwen, vermindert angst en verbant het gevoel slachtoffer te zijn. Deze steen trekt inspiratie, mededogen, verdraagzaamheid en voorspoed aan. Toermalijn is een krachtige steen die negatieve denkpatronen omzet in positieve.

Agaat, toegewezen kenmerken:

Een stabiliserende edelsteen. Geeft zelfvertrouwen, een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht.

Granaat, toegewezen kenmerken:

Voor eigenwaarde, zelfvertrouwen, wilskracht. De edelsteen geeft energie, maakt actief, geeft doorzettingsvermogen en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang.    


Wat krijg je in je pakje? 

  • De armband Confidence met agaat, granaat en toermalijn edelsteentjes
  • Bewaaretui om je sieraad veilig op te bergen
  • Certificaat van eigendom, persoonlijk op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. 
Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Toermalijn
Secundaire edelsteen Agaat
Kleur Multicolour
Doorsnee edelstenen 4 mm
Type sieraad Armband
© 2018 - 2022 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel