Vorige Artikel 50 van 93 Volgende

Armband City Blues, saffier, lapis lazuli, tijgeroog

€ 49,95 (inclusief 21% btw)

 Voor rijkdom, wijsheid, vriendschap
 Sterling zilveren onderdelen
 Gratis bewaaretui
 Mooi setje samen met ketting City Blues


Omschrijving

Een diep blauw armbandje met fijne edelsteentjes saffier, lapis lazuli, lichtgrijze agaat en gouden tijgeroog. De donkerblauwe saffier edelsteentjes zijn facet geslapen waardoor ze glanzen. Het koninklijk blauw van de ovale lapis lazuli steen heeft soms gouden insluitingen van pyriet. Het kettinkje wordt verpakt in een bewaaretui, dat je makkelijk mee kunt nemen, en je armbandje goed beschermd. Het gouden tijgeroog is rechthoekig en maakt het een beetje stoer.  

Mooi setje samen met ketting City Blues, zoals je ziet op de laatste foto. 

Saffier, toegewezen kenmerken: 

Saffier is de steen van nuchtere wijsheid. Maakt je kalm en doelgericht, brengt focus. Blauwe saffier heeft een sterk effect op de geest en hersenen en trekt succes en voorspoed aan. Geeft je heldere dromen. 

Lapis lazuli, toegewezen kenmerken:

Deze edelsteen is al eeuwenlang de steen van aanzien. Soms heeft de steen goudkleurige spikkeltjes, pyriet, bijvoorbeeld uit de mijnen van Madaan in Afghanistan. Brengt rijkdom, wijsheid, vriendschap. Het maakt het hoofd helder en heeft een positieve werking op het geheugen, intellectuele vaardigheden en de opname van informatie. Het maakt sociaal en verbindend, werkt kalmerend bij boosheid en irritatie en bevordert duidelijke en eerlijke communicatie.

Tijgeroog, toegewezen kenmerken: 

Voor inzicht, balans. Gouden tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie.

Agaat, toegewezen kenmerken:

Een stabiliserende edelsteen. Geeft moed en kracht. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Geeft zelfvertrouwen, een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht.


Wat krijg je in je pakje? 

  • Het delicate armbandje City Blues met edelsteentjes saffier, lapis lazuli, tijgeroog en agaat, in de kleuren blauw, bruin en heel lichtgrijs
  • Bewaaretui om je sieraad veilig op te bergen
  • Certificaat van eigendom, persoonlijk op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. 
Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Saffier
Secundaire edelsteen Tijgeroog
Kleur Blauw
Doorsnee edelstenen 4 mm
Type sieraad Armband
© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel