Vorige Artikel 10 van 15 Volgende

Sterrenbeeld BOOGSCHUTTER - 22 november t/m 21 december - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld Boogschutter - 22 november t/m 21 december - vuurteken

Trefwoorden: slim, humoristisch, optimistisch, avontuurlijk.

Boogschutters zijn wijs, hebben enorm veel kennis en zijn constant bezig hun kennis uit te breiden. Boogschutters zijn bijzonder geïnteresseerd in de natuur en in dieren, ze zouden heel graag willen dat alle mensen dit me ze konden delen. Boogschutters zijn graag onder mensen en hebben een open mind, andere mensen zijn graag in hun gezelschap. Boogschutters zoeken naar de zin van het leven.

Ze zijn honderd procent zuiver en oprecht maar kan ijzig zijn als ze bedrogen zijn. Boogschutters houden niet van negatieve mensen ze ontlopen ze om hun eigen positieve energie te behouden. Boogschutters leven niet in het verleden maar kijken altijd uit naar de toekomst.

Bijbehorende geboortestenen en edelstenenchalcedoon, labradoriet, lapis lazuli, citrien, turquoise, granaat, parel, tijgeroog.


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen

3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Citrien, toegewezen kenmerken: 

Voor fantasie, helderheid, opheldering. Een zonnige edelsteen. Deze edelsteen symboliseert geluk, kracht, succes en persoonlijk vermogen. Citrien versterkt je creativiteit en helpt je bij spannende momenten. Citrien geeft zelfvertrouwen.

Chalcedoon, toegewezen kenmerken: 

Voor communicatie. stabiliteit en harmonie. Helpt je echt luisteren. Helpt je bruggen slaan, en in moeilijke situaties oplossingen te zien en toe te passen. De blauwe chalcedoon laat je helder formuleren, je kiest makkelijker de juiste woorden. Geeft troost en beschermt tegen angsten, goed voor totale rust en ontspant het lichaam.

Granaat, toegewezen kenmerken: 

Voor eigenwaarde, zelfvertrouwen, wilskracht. De edelsteen geeft energie, maakt actief, geeft doorzettingsvermogen en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. 

Labradoriet, toegewezen kenmerken:

Voor intuïtie, helder inzicht, gemoedsrust. De edelsteen helpt authentiek te zijn, versterkte je zelfvertrouwen, en helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Vergroot je geestelijke kracht. Beschermt je tegen negatieve energie en overprikkeling. Het vermindert stress en angst. Ben je een dromer, dan ga je je dromen met deze steen beter begrijpen.

Lapis lazuli, toegewezen kenmerken: 

Voor rijkdom, wijsheid, vertrouwen. Het maakt het hoofd helder en heeft een positieve werking op het geheugen, intellectuele vaardigheden en de opname van informatie. Het maakt sociaal en meelevend, werkt kalmerend bij boosheid en irritatie en bevordert duidelijke en eerlijke communicatie.

Parel, toegewezen kenmerken: 

Staat voor zuiverheid, liefde en geluk! Brengt je warmte, zachtheid en verbinding. Parel stimuleert eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht. Hij zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten te verminderen.

Afrikaans Turquoise, toegewezen kenmerken: 

Is een jaspis soort. Werkt zuiverend.  Beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf . Werkt kalmerend, stress verlagend en brengt evenwicht. 

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel