Vorige Artikel 9 van 15 Volgende

Sterrenbeeld SCHORPIOEN - 23 oktober t/m 21 november - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld Schorpioen - 23 oktober t/m 21 november - waterteken

Trefwoorden: hartstochtelijk, vastberaden, grondig, scherpzinnig, veeleisend.

Sterrenbeeld Schorpioen kan vol passie en heel charmant zijn, maar ook heel agressief. Schorpioenen hebben vaak iets geheimzinnigs. Ze zijn vastbesloten, doelgericht en extreem intuïtief.
Schorpioenen weigeren zich te laten sturen en draait alles om macht. Ze presenteren zich als kil en onafhankelijk en verbergen hun intense passie. Het sterrenbeeld Schorpioen is bang om te falen en houdt dit zeer goed verborgen. Schorpioenen willen altijd winnen en zullen het nooit met anderen delen als ze gefaald hebben.

Bijbehorende geboortestenen en edelstenen: granaat, agaat, rode jaspis en toermalijn. 


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen
3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Jaspis, toegewezen kenmerken: 

Gaat stress tegen, voor onafhankelijkheid en kracht. Een aardende en beschermende edelsteen. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen. Het maakt je weerbaar en geeft moed.

Agaat, toegewezen kenmerken:

Een stabiliserende edelsteen. Geeft moed. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Geeft zelfvertrouwen, een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht.

Granaat, toegewezen kenmerken: 

Voor eigenwaarde, vertrouwen, wilskracht. De edelsteen geeft energie, doorzettingsvermogen en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. 

Toermalijn, toegewezen kenmerken: 

Voor bescherming, kracht en moed. Helpt je om jezelf en anderen te begrijpen en bevordert zelfvertrouwen, vermindert angst en verbant het gevoel slachtoffer te zijn. Deze steen trekt inspiratie, mededogen, verdraagzaamheid en voorspoed aan. Toermalijn is een krachtige steen die negatieve denkpatronen omzet in positieve.

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel