Vorige Artikel 6 van 15 Volgende

Sterrenbeeld LEEUW - 23 juli t/m 22 augustus - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld Leeuw - 23 juli t/m 22 augustus - vuurteken

Trefwoorden: moedig, zelfbewust, royaal, stabiel, leiderschap.

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw, worden gezien als beschermend, gul, georganiseerd en mooi. De Leeuw staat bekend als de Koning der dieren. Dit past heel goed bij mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw. Ze zijn trots, ontspannen en hebben altijd alles onder controle. Ze dragen ​​vaak de grootste verantwoordelijkheid. Dit is echter niet altijd zichtbaar voor de buitenwereld. Omgaan met details past niet bij het sterrenbeeld Leeuw. Ze zijn vooral geïnteresseerd in het grote geheel.

Bijbehorende geboortesteen en edelstenen: bergkristal, carneool, citrien, granaat, labradoriet, lapis lazuli, peridoot, tijgeroog. zonnesteen


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen

3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Bergkristal, toegewezen kenmerken: Ruimt je hoofd op en brengt harmonie en balans. Een genezende en reinigende edelsteen. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld. 

Carneool, toegewezen kenmerken: De steen werkt namelijk aardend, activerend en vitaliserend. Het geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op apathie en verwarring. Naast dit maakt de steen jou ook standvastig, behulpzaam en idealistisch, trekt het succes aan en zal jij problemen sneller en pragmatischer oplossen. Een fijne steen voor de Leeuw om bij zich te dragen voor het oplossen van problemen.

Citrien, toegewezen kenmerken: Voor fantasie, helderheid, opheldering. Een zonnige edelsteen. Deze edelsteen symboliseert geluk, kracht en persoonlijk vermogen. Citrien versterkt je creativiteit en helpt je bij spannende momenten. Citrien geeft zelfvertrouwen. 

Granaat, toegewezen kenmerken: Voor eigenwaarde, vertrouwen, wilskracht. De edelsteen geeft energie, doorzettingsvermogen en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. 

Labradoriet, toegewezen kenmerken: De edelsteen vermindert stress en angst. Het helpt je ook om authentiek te zijn, versterkt je zelfvertrouwen, en helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Versterkt je intuïtie, en geeft helder inzicht. Vergroot je geestelijke kracht. Beschermt je tegen negatieve energie en overprikkeling. Ben je een dromer, dan ga je je dromen met deze steen beter begrijpen.

Lapis lazuli, toegewezen kenmerken: Deze edelsteen is al eeuwenlang de steen van aanzien. Soms heeft de steen goudkleurige spikkeltjes, pyriet, bijvoorbeeld uit de mijnen van Madaan in Afghanistan. Brengt rijkdom, wijsheid, vriendschap. 

Peridoot, toegewezen kenmerken: Symboliseert groei en persoonlijke ontwikkeling. Het was de favoriete edelsteen van Cleopatra. De groene edelsteen zou namelijk het verouderingsproces vertragen. De peridoot staat onder andere voor waardigheid, loyaliteit en eerlijkheid, beschermt tegen nachtmerries en geeft huwelijksgeluk.

Tijgeroog, toegewezen kenmerken: Voor inzicht, balans. Gouden tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie.

Zonnesteen, toegewezen kenmerken: Zonnesteen verwarmt, geeft energie. Hij maakt optimistisch, stimuleert een goed humeur, levensvreugde en geeft je een positieve kijk op en weer zin in het leven. Een zonnesteen geeft meer zelfwaarde, zelfvertrouwen en stimuleert een positief zelfbeeld. Hij laat zien dat je goed bent zoals je bent. Hij helpt ook zeer goed tegen een winterdepressie. De steen stimuleert creativiteit en expressie.

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel