Vorige Artikel 8 van 15 Volgende

Sterrenbeeld WEEGSCHAAL - 24 september t/m 22 oktober - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld Weegschaal - 24 september t/m 22 oktober - luchtteken

Trefwoorden: diplomatiek, vriendelijk, vreedzaam, verstandig, besluiteloos.

Het sterrenbeeld Weegschaal is het meest beschaafde, diplomatieke en welgemanierde sterrenbeeld van de dierenriem. Schorpioenen zijn zeer toegewijd aan de partner, familie en werk. Charmant, overtuigend en van nature een bemiddelaar in conflicten. Weegschaal bouwt bruggen tussen mensen. Weegschaal is recht door zee, rechtvaardig en onbevangen. Een briljante strateeg die een situatie vanuit alle kanten kan bekijken alvorens tot een oordeel te komen. Weegschalen hebben behoefte aan harmonie en evenwicht in het leven.

Bijbehorende geboortesteen en edelstenen: aquamarijn, rozenkwarts, saffier, serpentijn, toermalijn.


Welke Kip Design sieraad past bi ou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen

3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Aquamarijn, toegewezen kenmerken: 

Voor vrede, kalmte, en een opgewekte houding. Geeft moed. Aquamarijn werkt verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het helpt je eerlijk en tolerant zijn.

Toermalijn, toegewezen kenmerken: 

Voor bescherming, kracht en moed. Helpt je om jezelf en anderen te begrijpen en bevordert zelfvertrouwen, vermindert angst en verbant het gevoel slachtoffer te zijn. Deze steen trekt inspiratie, mededogen, verdraagzaamheid en voorspoed aan. Toermalijn is een krachtige steen die negatieve denkpatronen omzet in positieve.

Rozenkwarts, toegewezen kenmerken: 

Voor onvoorwaardelijke liefde en compassie. Steen van het hart, die het hart zuivert en opent, om liefde te ontvangen en te geven. De steen trekt harmonieuze relaties aan en bevordert zelfacceptatie. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. NB Bevat mangaan en kan bij veel zonlicht kleur verliezen. 

Serpentijn, toegewezen kenmerken: 

Bevordert het instinct, zorgt voor innerlijke rust. Een aardende edelsteen. Brengt balans in lichaam en geest en helpt negatieve energie  buiten te houden. De steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress.

Zonnesteen, toegewezen kenmerken: Zonnesteen verwarmt, geeft energie. Hij maakt optimistisch, stimuleert een goed humeur, levensvreugde en geeft je een positieve kijk op en weer zin in het leven. Een zonnesteen geeft meer zelfwaarde, zelfvertrouwen en stimuleert een positief zelfbeeld. Hij laat zien dat je goed bent zoals je bent. Hij helpt ook zeer goed tegen een winterdepressie. De steen stimuleert creativiteit en expressie.

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel