Vorige Artikel 2 van 15 Volgende

Sterrenbeeld RAM - 21 maart t/m 20 april - welke edelsteen past bij jou?

Sterrenbeeld RAM - 21 maart t/m 20 april - vuurteken

Trefwoorden: spontaan, direct, durf, onafhankelijk, vechtlust

De Ram is avontuurlijk en ambitieus. Barst van de energie en staat open voor nieuwe ideeën. De Ram is moedig en een echte pionier. Ze houden van vrijheid en uitdagingen en laten zich niet snel van hun doel afleiden.

Bijbehorende geboortesteen en edelstenen: carneool (oranje rood), granaat (rood bruin), bloedsteen(donkergroen), jade (rood, groen, wit), aventurijn (roodbruin of groen), citrien (lichtgeel).


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen

3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

 

Carneool, toegewezen kenmerken: 

Werkt vitaliserend, voor passie en creativiteit. Carneool werkt aardend, activerend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen. Het maakt idealistisch, trekt succes aan en laat je problemen snel en pragmatisch oplossen. 

Granaat, toegewezen kenmerken:

Voor succes, zelfvertrouwen, wilskracht. De edelsteen geeft energie, maakt actief, geeft doorzettingsvermogen en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. 

Dragon Bloedsteen, toegewezen kenmerken:

Heliotroop of bloedsteen is een groene steen met rode vlekjes (veroorzaakt door ijzeroxide) en behoort tot de chalcedoon-familie. Geeft moed, en werkt angsten tegen. Maakt je energiek. De steen brengt geluk en verenigt tegenstellingen.

Jade, toegewezen kenmerken:

Een beschermende edelsteen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. 

Aventurijn, toegewezen kenmerken: 

Een kalmerende steen. Geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken.

Citrien, toegewezen kenmerken:

Voor fantasie, helderheid, opheldering. Een zonnige edelsteen. Deze edelsteen symboliseert geluk, kracht en persoonlijk vermogen. Citrien versterkt je creativiteit en helpt je bij spannende momenten. Citrien geeft zelfvertrouwen. 

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel