Vorige Artikel 1 van 15 Volgende

Sterrenbeeld VISSEN - 20 februari t/m 20 maart - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld VISSEN - 20 februari t/m 20 maart - waterteken

Trefwoorden: gevoelig, inlevend, behulpzaam, fantasierijk, bescheiden.

Vissen zijn romantisch en hebben snel vertrouwen. Soms wel eens een beetje slordig en dromerig. Maar gaat ook graag op zoek naar avontuur. Daarnaast zijn Vissen mysterieus en zijn ze onwijs trouw, loyaal en behulpzaam. Onderstaande edelstenen passen daarom het beste bij het sterrenbeeld Vissen.

Bijbehorende geboortestenen en edelstenenaquamarijn, fluoriet, jade, koraal, labradorietmaansteen (melkachtig meestal wit, lichtblauw of bruin), opaal (bont kleurenspel), pareltoermalijn (groen of rose of geel of bruin), turkoois of turquoise


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen

3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Aquamarijn, toegewezen kenmerken: quamarijn werkt kalmerend en verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het vermindert boosheid, irritatie en stress en helpt je eerlijk en tolerant zijn. Daarnaast verbetert het ook de waarneming en concentratie, versnelt informatieverwerking en het denkproces en maakt helder, gefocust en volhardend.

Fluoriet, toegewezen kenmerken: Voor harmonie, helderheid en focus. Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. 

Jade, toegewezen kenmerken: Een edelsteen die geluk, voorspoed, succes en rijkdom aantrekt. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. Werkt helend, stimuleert liefde en tolerantie. Bevordert je ontwikkeling, en schept evenwicht.

Labradoriet, toegewezen kenmerken: De Labradoriet edelsteen helpt je tegen invloed van buitenaf verminderd angst en geeft je kracht. Voor de dromer is deze Labradoriet erg geliefd, hou haar dichtbij je en ze laat je je dromen begrijpen. 

Koraal, toegewezen kenmerken: Helpt vergeven en relaties te helen. Stimuleert vriendschap en liefdevolle relaties. Kalmeert en helpt het hoofd koel te houden.

Maansteentoegewezen kenmerken: Heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen heeft een positief effect op slaap en helpt om dromen beter te herinneren.

Parel, toegewezen kenmerken: Staat voor zuiverheid, liefde en geluk! Brengt je warmte, zachtheid en verbinding. Parel stimuleert eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht. 

Toermalijn, toegewezen kenmerken: Deze edelsteen brengt weer balans tussen lichaam en geest en laat je leven vanuit jouw gevoel. 

Turkoois of Turquoise, toegewezen kenmerken: is een beschermende en zuiverende steen die de Vissen helpt evenwicht te vinden tussen een fantasiewereld en de werkelijkheid. De steen geeft inzicht en helpt Vissen om eerlijk te zijn. 

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel