Vorige Artikel 11 van 15 Volgende

Sterrenbeeld STEENBOK - 22 december t/m 21 januari - welke edelsteen past bij jou?

Sterrenbeeld Steenbok - 22 december t/m 21 januari - aardeteken

Trefwoorden: betrouwbaar, stabiel, serieus, voorzichtig, bescheiden.

Steenbokken zijn vriendelijke, maar vooral ook hardwerkende mensen met een natuurlijk gezag en een droog gevoel voor humor. Degelijk en serieus op weg naar de top, maar soms te pessimistisch. Steenbok mannen zijn gezagsgetrouw maar kunnen soms moeilijk hun fouten toegeven. Steenbok vrouwen zijn praktisch, zuinig en hebben veel waardering voor gezelligheid en gezelschap.

Bijbehorende geboortesteen en edelstenen: aquamarijn, bergkristal, granaat, hematietkwarts, rookkwarts, onyx. 


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen

3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Aquamarijn, toegewezen kenmerken: 

Voor vrede, kalmte, en een opgewekte houding. Geeft moed en hoop. Aquamarijn werkt verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het helpt je eerlijk, authentiek en tolerant zijn.

Bergkristal, toegewezen kenmerken: 

Ruimt je hoofd op en brengt harmonie en balans. Een genezende en reinigende edelsteen. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld. 

Granaat, toegewezen kenmerken: 

Voor eigenwaarde, zelfvertrouwen, wilskracht. De edelsteen geeft energie, maakt actief, geeft doorzettingsvermogen en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. 

Hematietkwarts, toegewezen kenmerken: 

Goed voor je zelfvertrouwen. Versterkt je intuïtie, pragmatisch en logisch denken. Dit is een sterk aardende steen. Hematietkwarts helpt tegen zwaarmoedigheid. Het maakt je doelbewust en maakt de geest sterker. 

Rookkwarts, toegewezen kenmerken: 

Versterkt intuïtie, maakt doelgericht, gefocust. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht en helderheid. 

Onyx, toegewezen kenmerken: 

Voor focus, besluitvaardigheid. De edelsteen helpt je bij je concentratie. Ook geeft onyx steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen.

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel