Vorige Artikel 3 van 15 Volgende

Sterrenbeeld STIER - 21 april t/m 20 mei - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld Stier - 21 april t/m 20 mei - aardeteken

Trefwoorden: degelijk, betrouwbaar, levensgenieter, praktisch, liefde voor natuur.

Een Stier is geduldig en betrouwbaar. Doelgericht en hebben een sterke wilskracht. De Stier is creatief en praktisch ingesteld. Ambitieus maar ook soms wel koppig. In liefde en relaties zijn ze trouw, evenwichtig en bescheiden. Onderstaande edelstenen passen daarom het beste bij het sterrenbeeld Stier. 

Bijbehorende geboortestenen en edelstenen: aventurijn, chrysocolla, mosagaat, rhodoniet, rookkwarts, rozenkwarts, saffier


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingen, armbanden of oorbellen

3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Aventurijn, toegewezen kenmerken: 

Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken. Een kalmerende steen, geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. 

Chrysocolla, toegewezen kenmerken:

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht. Als je je futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als je gespannen bent, werkt de steen kalmerend. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het zorgt voor een heldere geest, maakt creatief en bevordert communicatie.

Mos agaat, toegewezen kenmerken:

Een stabiliserende, beschermende steen. Geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht.

Rhodoniet, toegewezen kenmerken:

Helpt vergeven en relaties te helen. Stimuleert vriendschap en liefdevolle relaties. Kalmeert en helpt het hoofd koel te houden. Bij ruzie en conflicten kan rhodoniet vergevend werken. Het stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap.

Rookkwarts, toegewezen kenmerken: 

Versterkt intuïtie, maakt doelgericht, gefocust. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht en helderheid. 

Rozenkwarts, toegewezen kenmerken:

De edelsteen van liefde en vrede, die het hart zuivert en opent, om liefde te ontvangen en te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en bevordert empathie. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. NB Bevat mangaan en kan bij veel zonlicht kleur verliezen.

Saffier, toegewezen kenmerken: 

Saffier is de steen van nuchtere wijsheid. Maakt je kalm en doelgericht, brengt focus. Blauwe saffier heeft een sterk effect op de geest en hersenen en trekt succes en voorspoed aan. Geeft je heldere dromen.

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel