Vorige Artikel 4 van 15 Volgende

Sterrenbeeld TWEELINGEN - 21 mei t/m 21 juni - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld Tweelingen - 21 mei t/m 21 juni - luchtteken

Trefwoorden: veelzijdig, opgewekt, nieuwsgierig, intelligent, rusteloos.

Tweelingen zijn levendig en openhartig. Hebben een tweeledige persoonlijkheid en ze zijn moeilijk te definiëren. Maar ze kunnen zich daardoor wel makkelijk aanpassen. Ze zijn levendig en gelukkig mits de omstandigheden goed zijn. Ze zijn altijd opzoek naar nieuwe prikkels maar vinden het moeilijk focus te houden. Onderstaande edelstenen passen daarom het beste bij het sterrenbeeld Tweelingen. 

Bijbehorende geboortestenen: agaat, aquamarijn, chalcedoon, citrien, serpentijn, tijgeroog.


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen
3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Agaat, toegewezen kenmerken:

Een stabiliserende edelsteen. Geeft zelfvertrouwen, een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht. 

Aquamarijn, toegewezen kenmerken: 

Voor vrede, kalmte, en een opgewekte houding. Geeft moed en hoop. Aquamarijn werkt verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het helpt je eerlijk, authentiek en tolerant zijn.

Chalcedoon blauw, toegewezen kenmerken:

Chalcedoon is dé steen van de communicatie. Helpt je echt luisteren. Het mineraal geeft plezier in communicatie in alle vormen en met wie je maar wilt. Het mineraal helpt bruggen te slaan, en in moeilijke situaties oplossingen te zien en toe te passen. Het helpt dat je te allen tijden jezelf blijft. Daarnaast helpt de blauwe chalcedoon je verborgen boodschappen doorzien. De blauwe chalcedoon laat je helder formuleren, het maakt je welsprekend.

Citrien, toegewezen kenmerken: 

Voor fantasie, helderheid, opheldering. Een zonnige edelsteen. Deze edelsteen symboliseert geluk, succes, kracht en persoonlijk vermogen. Citrien versterkt je creativiteit en helpt je bij spannende momenten. Citrien geeft zelfvertrouwen. 

Serpentijn, toegewezen kenmerken:

Een aardende steen. Brengt balans in lichaam en geest en helpt negatieve energie  buiten te houden. De steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. 

Tijgeroog, toegewezen kenmerken: 

Voor inzicht, balans. Gouden tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie.

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel