Vorige Artikel 7 van 15 Volgende

Sterrenbeeld MAAGD - 24 augustus t/m 23 september - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld Maagd - 24 augustus t/m 23 september - aardeteken

Trefwoorden: praktisch, handig, zakelijk, ijverig, kritisch.

De Maagd is verlegen en een bescheiden teken, maar vaak ook erg intelligent en perfectionistisch. Erg zorgzaam voor anderen en ze hebben een zekere charme over zich heen. Mensen met de horoscoop Maagd hebben ook een sterk gevoel voor mode, waardoor ze vaak trendsetters zijn. De onderstaande edelstenen passen perfect bij het sterrenbeeld Maagd.

Bijbehorende geboortestenen en edelstenen:  amazoniet, carneool, jaspis, lapis lazuli, peridoot, saffier, rozenkwarts


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen
3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Amazoniet, toegewezen kenmerken:

Voor vertrouwen, harmonie, helpt je houden van jezelf. De edelsteen helpt de emotionele balans terug te vinden en helpt negatieve emoties als angst, boosheid, verdriet en zorgen verminderen.

Carneool, toegewezen kenmerken:

Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen.

 

Jaspis, toegewezen kenmerken: 

Helpt vergeven en relaties te helen. Stimuleert vriendschap en liefdevolle relaties. Kalmeert en helpt het hoofd koel te houden. Bij ruzie en conflicten kan rhodoniet vergevend werken. Het stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap.

Lapis lazuli, toegewezen kenmerken:

Voor rijkdom, wijsheid, vertrouwen. Het maakt het hoofd helder en heeft een positieve werking op het geheugen, intellectuele vaardigheden en de opname van informatie. Het maakt sociaal en meelevend, werkt kalmerend bij boosheid en irritatie en bevordert duidelijke en eerlijke communicatie.

Peridoot, toegewezen kenmerken: 

Symboliseert groei en persoonlijke ontwikkeling. Het was de favoriete edelsteen van Cleopatra. De groene edelsteen zou namelijk het verouderingsproces vertragen. De peridoot staat onder andere voor waardigheid, loyaliteit en eerlijkheid, beschermt tegen nachtmerries en geeft huwelijksgeluk.

Saffier, toegewezen kenmerken: 

Saffier is de steen van nuchtere wijsheid. Maakt je kalm en doelgericht, brengt focus. Blauwe saffier heeft een sterk effect op de geest en hersenen en trekt succes en voorspoed aan. Geeft je heldere dromen. 

Roze Rozenkwarts, toegewezen kenmerken:

De edelsteen van liefde en vrede, die het hart zuivert en opent, om liefde te ontvangen en te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en bevordert empathie. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel