Vorige Artikel 12 van 15 Volgende

Sterrenbeeld WATERMAN - 22 januari t/m 19 feburari - welke edelsteen past bij jou?

​Sterrenbeeld Waterman - 22 januari t/m 19 feburari - luchtteken

Trefwoorden: sociaal, sterke vrijheidsdrang, trendsetter, creatief, zorgzaam, ongeduldig, enthousiast

De Waterman is zorgzaam en ongeduldig. En hebben van nature sterke karakters. Mensen met het sterrenbeeld Waterman zijn eerlijk, sympathiek en verfijnd. Ze houden van een goede smaak qua kunst, muziek en zijn graag te vinden op het toneel. Daarnaast zijn ze erg onafhankelijk waardoor ze zich niet laten leiden door de massa. Onderstaande edelstenen passen het beste bij het sterrenbeeld Waterman. 

Bijbehorende geboortestenen en edelstenen:  apatiet, aquamarijn, aventurijn, chrysocolla, fluoriet, labradoriet, onyx, lace agaat.


Welke Kip Design sieraad past bij jou? 

1. Ontdek hieronder jouw favoriete edelsteen
2. Kies uit kettingenarmbanden of oorbellen
3. Vink jouw steen aan in het filter linksboven
4. Ontvang bij je sieraad een bewaaretui en een certificaat, 
    * met jouw naam 
    * met de kenmerken van jouw edelsteen

Apatiet, toegewezen kenmerken:

Heerlijk om de energie van apatiet direct op je huid te voelen. Het werkt motiverend, maakt ambitieus, onafhankelijk en helpt je om je doelen te bereiken. Apatiet maakt vrolijk en blij. Het stimuleert creativiteit en zelfexpressie. Helpt om je gevoelens beter te kunnen uiten.

Aquamarijn, toegewezen kenmerken:

Aquamarijn werkt kalmerend en verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het vermindert boosheid, irritatie en stress en helpt je eerlijk en tolerant zijn. Daarnaast verbetert het ook de waarneming en concentratie, versnelt informatieverwerking en het denkproces en maakt helder, gefocust en volhardend.

Aventurijn, toegewezen kenmerken:

Een kalmerende steen. Geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken.

Chrysocolla, toegewezen kenmerken:

Zorgt voor balans en evenwicht. Als je je futloos voelt, werkt het activerend. Als je gespannen bent, werkt de steen kalmerend. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het zorgt voor een heldere geest, maakt creatief en bevordert communicatie.

Fluoriet, toegewezen kenmerken:

Voor harmonie, helderheid en focus. Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. 

Labradoriet, toegewezen kenmerken:

De edelsteen helpt je authentiek te zijn, versterkt je zelfvertrouwen, en helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Versterkt je intuïtie, en geeft helder inzicht. Vergroot je geestelijke kracht. Beschermt je tegen negatieve energie en overprikkeling. Het vermindert stress en angst. Ben je een dromer, dan ga je je dromen met deze steen beter begrijpen.

Lace agaat, toegewezen kenmerken:

Voor zelfvertrouwen, balans en minder angst. Geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht.

Onyx, toegewezen kenmerken: 

Voor focus, besluitvaardigheid. De edelsteen helpt je bij je concentratie. Ook geeft onyx steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. 

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel