Vorige Artikel 5 van 14 Volgende

Unisex armband Hidden Forest, zoisiet, afrikaans turquoise

€ 44,95 (inclusief 21% btw)

 Sterling zilver kip design label
 Gratis bewaaretui 
 Zoisiet maakt je authentiek en creatief


De armband Hidden Forest is geregen op elastiek, en heeft donkergroene edelstenen zoisiet, enkele groenbruin gevlekte afrikaanse turquoise, een onyx steen en twee kleine tijgeroog edelsteentjes.  De donker- en lichtgroene kleuren brengen kalmte en balans, net als de edelstenen! Gecombineerd met het sterling zilveren Kip Design label, is het een stoere armband die ook ingetogen is. 

Zoisiet, toegewezen kenmerken: 

Helpt je jezelf te zijn, brengt balans tussen hoofd en hart. Zoisiet helpt je dicht bij jezelf te blijven, je vrij te maken van de invloed van anderen. Het helpt je om je eigen pad te kiezen. Stemt je positief, maakt je creatief.

Afrikaans Turquoise, toegewezen kenmerken: 

Is een jaspis soort. Werkt zuiverend.  Beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf . Werkt kalmerend, stress verlagend en brengt evenwicht.

Onyx, toegewezen kenmerken: 

Voor focus, besluitvaardigheid. De edelsteen helpt je bij je concentratie. Ook geeft onyx steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. 

Tijgeroog, toegewezen kenmerken: 

Een beschermende edelsteen die in moeilijke periodes kracht, moed en vertrouwen geeft, en helpt bij twijfel. Geeft inzicht, balans. Gouden tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Maakt besluitvaardig en optimistisch.


Wat krijg je in je pakje? 

  • De unisex armband Hidden Forest, met donkergroen zoisiet en lichtgroen met bruin gevlekt afrikaans turquoise edelstenen

  • Bewaaretui met rits, om je sieraad veilig op te bergen

  • Certificaat van eigendom, op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. 
Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Zoisiet
Secundaire edelsteen Afrikaans turquoise
Kleur Groen
Doorsnee edelstenen 10 mm
Type sieraad Armband
© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel