Vorige Artikel 23 van 26 Volgende

Armband Shadow, onyx en zebra jaspis

€ 49,95 (inclusief btw)

 Sterling zilver, onyx en zebra jaspis
 Handig magneetslotje en veiligheidskettinkje
 Gratis bewaaretui en persoonlijk certificaat


Omschrijving

Een kort, sierlijk armbandje met zwarte onyx en zebra jaspis. De zebra jaspis dankt haar benaming aan de mooie zwartgrijze streepjes op de edelsteentjes. De onyx is facet geslepen en heeft een mooie glans. Twee lichtgrijze, heldere agaat edelsteentjes maken het helemaal compleet. Het leuke armbandje wordt verpakt in een kleine bewaaretui, dat je makkelijk mee kunt nemen, en je sieraad beschermt. 


De armband maat

Goed meten is écht belangrijk, om te voorkomen dat hij te smal of te wijd is, of dat je de armband niet over je hand kunt schuiven. Lees hier hoe je polsmaat op te meten, of wat te doen als de armband een verrassing is voor iemand anders. Samengevat: met een touwtje glad om je pols, of met een andere armband kun je de juiste maat opmeten. Let op, de polsomvang is niet de armband maat (polsomvang is ongeveer 2 cm kleiner). En als je het niet precies weet, kies dan voor maat S, M of L, zodat je altijd 3 cm speling hebt dankzij het verlengkettinkje. 

Magneetslotje: Standaard krijg je een massief zilveren (925) magneetslotje met veiligheidskettinkje, dat je makkelijk af en om doet. Kies je voor maat Small, Medium of Large, dan krijg je een veerringslotje met verlengkettinkje van 3 cm. 


Jaspis, toegewezen kenmerken:

Gaat stress tegen, geeft zelfvertrouwen en kracht. Een aardende en beschermende edelsteen. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig en creatief. Het maakt je weerbaar en geeft moed.

Onyx, toegewezen kenmerken: 

Voor focus, besluitvaardigheid. De edelsteen helpt je bij je concentratie. Ook geeft onyx steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen.  

Agaat, toegewezen kenmerken:

Een stabiliserende edelsteen. Geeft zelfvertrouwen, een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht.


Wat krijg je in je pakje? 

  • De armband Dark met zebra jaspis, agaat en onyx edelstenen in zwarte en grijze tinten
  • Bewaaretui om je sieraad veilig op te bergen
  • Certificaat van eigendom, op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. 
Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Jaspis
Secundaire edelsteen Onyx
Kleur Grijs
Doorsnee edelstenen 4 mm
Type sieraad Armband
© 2018 - 2023 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel