in actie voor kankeronderzoek

Vorige Artikel 6 van 6 Volgende

Jacky armband Liefde & Vriendschap, parel, labradoriet en amazoniet

€ 49,95 € 45,95 (inclusief btw)

 Voor liefde en vriendschap
 Handig massief zilveren magneetslotje 
 Gratis bewaaretui en persoonlijk certificaat
 
Met jouw bestelling doneer je €4 aan het KWF Kankerbestrijding


Omschrijving

De Jacky armbandje voor liefde en vriendschap, met warme amazoniet  edelstenen in de vele tinten van de natuur: groen, bruin, oranje, blauw, beige, prachtig! Deze armband hoort bij de serie Jacky Moments. Van elke bestelling gaat 4 euro naar het KWF Kankerbestrijding. Lees hier meer over de Jacky Moments sieraden. 

De kleine edelsteentjes zijn glad en rond, samen met de hoekige doorzichtige hematietkwarts  en de witte parels is het een lief en stoer armbandje tegelijk. Met een sterling zilveren (.925) magneetslotje en veiligheidskettinkje, dus duurzaam. Het armbandje wordt verpakt in een bewaaretui, dat je makkelijk mee kunt nemen, en je ketting goed beschermt. 

Amazoniet, toegewezen kenmerken: 

De steen van liefde, vriendschap en kracht. De steen helpt om een levendig contact te onderhouden met je vrienden en familie. Geeft geestelijke rust, kalmte en harmonie. Helpt je houden van jezelf, geeft zelfvertrouwen. De edelsteen helpt de emotionele balans terug te vinden en helpt negatieve emoties als angst, boosheid, verdriet en zorgen verminderen. 

Parel, toegewezen kenmerken: 

Staat voor zuiverheid, liefde en geluk! Brengt je warmte, zachtheid en verbinding. Parel stimuleert eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht. Hij zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten te verminderen.

Labradoriet, toegewezen kenmerken:

De edelsteen helpt je authentiek te zijn, versterkt je zelfvertrouwen, en helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Versterkt je intuïtie, en geeft helder inzicht. Vergroot je geestelijke kracht. Beschermt je tegen negatieve energie en overprikkeling. Het vermindert stress en angst. Ben je een dromer, dan ga je je dromen met deze steen beter begrijpen.

Jacky Moments sieraden by Kip Design


Wat krijg je in je pakje? 

  • Het Jacky armbandje Liefde & Vriendschap met veelkleurig amazoniet, parel en hematietkwarts edelsteentjes 

  • Bewaaretui om je sieraad veilig op te bergen

  • Certificaat van eigendom, persoonlijk op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

€4 naar het KWF Kankerbestrijding

Ik kom in actie om geld op te halen voor het KWF kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Koop je een Jacky armband, dan betaal je geen €49,95 maar €45,95, want dan doneer ik €4 aan het KWF, zo helpen we samen het KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!


Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Amazoniet
Secundaire edelsteen Labradoriet
Kleur Multicolour
Doorsnee edelstenen 4 mm
© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel