in actie voor kankeronderzoek

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

Jacky armband Positief & Minder Stress, aquamarijn, apatiet en labradoriet

€ 49,95 € 45,95 (inclusief btw)

 Voor minder stress en positiviteit
 Handig magneetslotje en veiligheidskettinkje
 Gratis bewaaretui en persoonlijk certificaat


Omschrijving

Jacky armband Positief & Minder stress. Deze armband hoort bij de serie Jacky Moments. Van elke bestelling gaat €4 naar het KWF Kankerbestrijding. Lees hier meer over de Jacky Moments sieraden. 

De kleuren zijn als de grijsblauwe luchten Nederlandse luchten, met een beetje zon. Licht iriserende matgrijze edelsteentjes en knalblauwe apatiet, samen met enkele gemeleerde aquamarijn beads, een prachtig armbandje met een waardevolle betekenis. Het slotje, het Kip Design bedeltje en veiligheidskettinkje zijn gemaakt van sterling zilver, dat maakt de armband duurzaam. Het armbandje wordt verpakt in een kleine bewaaretui, dat je makkelijk mee kunt nemen, en je armband beschermt. 

Wil je een bedeltje? Dan is dat een turquoise apatiet steentje. 


De armband maat

Goed meten is écht belangrijk, om te voorkomen dat hij te smal of te wijd is, of dat je de armband niet over je hand kunt schuiven. Lees hier hoe je polsmaat op te meten, of wat te doen als de armband een verrassing is voor iemand anders. Samengevat: met een touwtje glad om je pols, of met een andere armband kun je de juiste maat opmeten. Let op, de polsomvang is niet de armband maat (polsomvang is ongeveer 2 cm kleiner). En als je het niet precies weet, kies dan voor maat S, M of L, zodat je altijd 3 cm speling hebt dankzij het verlengkettinkje. 


Labradoriet, toegewezen kenmerken:

De edelsteen vermindert stress en angst. Het helpt je ook om authentiek te zijn, versterkt je zelfvertrouwen, en helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Versterkt je intuïtie, en geeft helder inzicht. Vergroot je geestelijke kracht. Beschermt je tegen negatieve energie en overprikkeling. Ben je een dromer, dan ga je je dromen met deze steen beter begrijpen.

Aquamarijn, toegewezen kenmerken: 

Aquamarijn geeft je een positieve en opgewekte houding. Brengt vrede, kalmte en minder stress. Geeft moed en hoop. Aquamarijn werkt verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het helpt je eerlijk, authentiek en tolerant zijn.

Apatiet, toegewezen kenmerken: 

Heerlijk om de positieve energie van apatiet direct op je huid te voelen. Versterkt je intuitie, maakt ambitieus, vrolijk en blij. Het werkt motiverend, onafhankelijk en helpt je om je doelen te bereiken. Het maakt je authentiek te zijn, stimuleert creativiteit en zelfexpressie.

Jacky Moments sieraden met emotie, by Kip Design


Wat krijg je in je pakje? 

  • De Jacky armband voor positiviteit en minder stress, met apatiet, aquamarijn en labrodoriet edelsteentjes
  • Bewaaretui met rits, om je sieraad veilig op te bergen
  • Certificaat van eigendom, persoonlijk op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

Kip Design in actie voor KWF Kankerbestrijding

€4 naar het KWF Kankerbestrijding

Ik kom in actie om geld op te halen voor het KWF kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Koop je een Jacky armband, dan betaal je geen €49,95 maar €45,95, want dan doneer ik €4 aan het KWF, zo helpen we samen het KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!


Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. 
Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Labradoriet
Secundaire edelsteen Aquamarijn
Kleur Zwart
Doorsnee edelstenen 4 mm
© 2018 - 2022 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel