in actie voor kankeronderzoek

Vorige Artikel 1 van 6 Volgende

Jacky Armband Creatief & Focus, in actie tegen kanker

€ 49,95 € 45,95 (inclusief btw)

 Aventurijn geeft focus, chrysocolla maakt creatief
 Handig massief zilveren magneetslotje 
 Gratis bewaaretui en persoonlijk certificaat


Omschrijving

Deze Jacky armband maakt je creatief en gefocust. Deze armband hoort bij de serie Jacky Moments. Van elke bestelling gaat €4 naar KWF KankerbestrijdingLees hier meer over de Jacky Moments sieraden

Het is een fijn armbandje met tiny beads, in frisse kleuren groen, turquoise en geel. De turquoise blauwe chrysocolla, en de gele agaat edelsteentjes zijn facet geslepen waardoor je sieraad glanst. De groene aventurijn steentjes hebben een melkachtige glans. Het armbandje wordt verpakt in een bewaaretui, dat je makkelijk mee kunt nemen, en je armband goed beschermt. 

Aventurijn, toegewezen kenmerken: 

Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken. Een kalmerende steen, geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Motiveert, geeft vertrouwen. Zorgt voor persoonlijke groei. Trekt voorspoed, welzijn en geluk aan. 

Chrysocolla, toegewezen kenmerken:

Het zorgt voor een heldere geest, maakt creatief en bevordert de communicatie. Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht. Als je je futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als je gespannen bent, werkt de steen kalmerend. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. 

Agaat, toegewezen kenmerken:

Agaat maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Een stabiliserende edelsteen. Geeft moed en kracht. Geeft zelfvertrouwen, een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht.


Wat krijg je in je pakje? 

  • Het Jacky armbandje Creatief & Focus met groene aventurijn, turquoise blauwe chrysocolla, en gele agaat edelsteentjes

  • Bewaaretui met rits, om je sieraad veilig op te bergen

  • Certificaat van eigendom, op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad


    Kip Design in actie voor KWF Kankerbestrijding

€4 naar het KWF Kankerbestrijding

Ik kom in actie om geld op te halen voor het KWF kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Koop je een Jacky armband, dan betaal je geen €49,95 maar €45,95, want dan doneer ik €4 aan het KWF, zo helpen we samen het KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!


Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. 
Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Aventurijn
Secundaire edelsteen Chrysocolla
Kleur Licht groen
Doorsnee edelstenen 4 mm
© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel