Vorige Artikel 49 van 87 Volgende

Armband Hidden Forest, dragon bloedsteen, jaspis, granaat

€ 49,95 (inclusief btw)

 Bloedsteen voor moed en energie
 Sterling zilveren onderdelen
 Gratis bewaaretui 
 Gratis eigendomscertificaat


Omschrijving

Hidden Forest, een armbandje met donkergroene bloedsteen, dat ook donkerrode vlekjes heeft, en wordt vaak ook drakenbloed genoemd. Samen met het oranje jaspis, de donkerrode granaat en de kubusvormige hematietkwarts vormt het een warme mengeling van donkergroene, oranje en donkerrode kleuren. Met een sterling zilveren (.925) magneetslotje en veiligheidskettinkje. Het armbandje wordt verpakt in een bewaaretui, dat je makkelijk mee kunt nemen, en je armband goed beschermt. 

Ook leuk samen met armbandje Forever, zoals je ziet op de foto's.


De armband maat

Goed meten is écht belangrijk, om te voorkomen dat hij te smal of te wijd is, of dat je de armband niet over je hand kunt schuiven. Lees hier hoe je polsmaat op te meten, of wat te doen als de armband een verrassing is voor iemand anders. Samengevat: met een touwtje glad om je pols, of met een andere armband kun je de juiste maat opmeten. Let op, de polsomvang is niet de armband maat (polsomvang is ongeveer 2 cm kleiner). En als je het niet precies weet, kies dan voor maat S, M of L, zodat je altijd 3 cm speling hebt dankzij het verlengkettinkje. 


Dragon Bloedsteen, toegewezen kenmerken:

Heliotroop of bloedsteen is een groene steen met rode vlekjes (veroorzaakt door ijzeroxide) en behoort tot de chalcedoon-familie. Geeft moed, en werkt angsten tegen. Maakt je energiek. De steen brengt geluk en verenigt tegenstellingen.

Rode Jaspis, toegewezen kenmerken: 

Rode jaspis, geeft kracht, eerlijkheid, stabiliteit. Rode jaspis is een van de meest dynamische en activerende jaspis soorten. De stenen werken verwarmend en voorzien het lichaam van energie. Ze helpen je in je kracht staan en bevorderen wilskracht en doorzettingsvermogen. 

Granaat, toegewezen kenmerken: 

Voor eigenwaarde, zelfvertrouwen, wilskracht. De edelsteen geeft energie, maakt actief, geeft doorzettingsvermogen en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. 

Hematietkwarts, toegewezen kenmerken: 

Voor intuïtie, pragmatisch en logisch denken. Dit is een sterk aardende steen. Hematietkwarts helpt tegen zwaarmoedigheid en geeft zelfvertrouwen. Het maakt je doelbewust en maakt de geest sterker.


Wat krijg je in je pakje? 

  • Het armbandje Hidden Forest, met bloedsteen, granaat en jaspis edelsteentjes 
  • Bewaaretui om je sieraad veilig op te bergen
  • Certificaat van eigendom, persoonlijk op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Bloedsteen
Secundaire edelsteen Granaat
Kleur Groen
Doorsnee edelstenen 3 mm
Type sieraad Armband
© 2018 - 2022 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel