Vorige Artikel 50 van 87 Volgende

Armband Forever, peridoot, unakiet, agaat

€ 49,95 (inclusief btw)

 Peridoot voor persoonlijke groei
 Sterling zilveren onderdelen
 Gratis bewaaretui met rits
 Gratis eigendomscertificaat


Omschrijving

Forever, een armbandje met lichtgroene peridoot edelsteentjes, en een paar oranje agaat, unakiet en hematiet kwarts edelsteentjes, warme tinten in groen en oranje. Peridoot was de lievelingssteen van Cleopatra, omdat het haar eeuwig jong zou houden, dus wie weet wat het voor jou doet! Met een sterling zilveren (.925) magneetslotje en veiligheidskettinkje. Het armbandje wordt verpakt in een bewaaretui, dat je makkelijk mee kunt nemen, en je ketting goed beschermt. 

Ook leuk samen met armbandje Hidden Forest, zoals je ziet op de laatste foto's.


De armband maat

Goed meten is écht belangrijk, om te voorkomen dat hij te smal of te wijd is, of dat je de armband niet over je hand kunt schuiven. Lees hier hoe je polsmaat op te meten, of wat te doen als de armband een verrassing is voor iemand anders. Samengevat: met een touwtje glad om je pols, of met een andere armband kun je de juiste maat opmeten. Let op, de polsomvang is niet de armband maat (polsomvang is ongeveer 2 cm kleiner). En als je het niet precies weet, kies dan voor maat S, M of L, zodat je altijd 3 cm speling hebt dankzij het verlengkettinkje. 


Peridoot, toegewezen kenmerken: 
Symboliseert groei en persoonlijke ontwikkeling. Het was de favoriete edelsteen van Cleopatra. De groene edelsteen zou namelijk het verouderingsproces vertragen. De peridoot staat onder andere voor waardigheid, loyaliteit en eerlijkheid, beschermt tegen nachtmerries en geeft huwelijksgeluk.

Unakiet, toegewezen kenmerken:
Unakiet is graniet met delen veldspaat, epidoot en kwarts. Werkt aardend, kalmerend en inzichtgevend. Het geeft inzicht in de oorzaak van problemen en blokkades (ook als die oorzaak in een vorig leven ligt) zodat beperkende gedrag- en denkpatronen doorbroken kunnen worden en geestelijke groei mogelijk is.

Agaat, toegewezen kenmerken:
Een stabiliserende edelsteen. Geeft moed en kracht. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Geeft zelfvertrouwen, een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Versterkt de geest door betere concentratie en beter analytisch inzicht.

Hematietkwarts, toegewezen kenmerken: 
Voor intuïtie, pragmatisch en logisch denken. Dit is een sterk aardende steen. Hematietkwarts helpt tegen zwaarmoedigheid en geeft zelfvertrouwen. Het maakt je doelbewust en maakt de geest sterker.


Wat krijg je in je pakje? 

  • Het armbandje Forever van 18 cm, met peridoot en unakiet edelsteentjes 
  • Bewaaretui met rits, om je sieraad veilig op te bergen
  • Certificaat van eigendom, persoonlijk op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Peridoot
Secundaire edelsteen Unakiet
Kleur Groen
Doorsnee edelstenen 3 mm
Type sieraad Armband
© 2018 - 2022 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel