Vorige Artikel 24 van 32 Volgende

In de krant!

✨✨Ik sta in het AD Amersfoort van 15 juni 2019, helemaal te gek! ?

Na een leuk interview stond ik in de rubriek #033, als startende ondernemer in Amersfoort. Dit is echt super, echt een hele grote foto. Mijn boompje voor kettingen met edelstenen is wat zwaar, zoals je aan me kunt zien. Het zijn dan ook echte stenen natuurlijk! Alweer een heleboel nieuwsbrief aanmeldingen erbij gekregen, dus echt heel leuk. Want je krijgt 20% korting, geldig tot 1 juli 2019, dus meld je snel aan

Kijk snel in mijn webshop bij sieraden die jou aanspreken: 

- armbanden met kleine edelsteentjes
- armbanden met grote edelstenen
- oorbellen
- delicate kettinkjes met kleine edelsteentjes
- specialday kettingen met iets grotere stenen
- statement kettingen met een echt opvallend design

 

 

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel