Vorige Artikel 29 van 32 Volgende

Het is maart, en wat een wind!

Even een berichtje over niets dan de wind, die in maart zo hard kan waaien, code geel enzo... Maart roert z'n staart, dat is goed te merken als je in een houten huis woont, zoals ik! Alles kraakt, 's nachts met open raam slapen kan niet want de wind giert onder de deur door. En ik ben er blij mee. Ik voel zo goed de elementen van de natuur, dat werkt ook door in m'n hoofd.

Ken je dat gevoel van een ”wattenhoofd”? Je bent er niet bij, kunt je niet goed concentreren. Je energie gaat vooral naar je hoofd en dat is precies wat je niet wilt. Dus ga ik lekker uitwaaien, de natuur in. Ik kom uit m'n gedachten, kijk om me heen en stap buiten flink door. Letterlijk de wind door je haren voelen, en zien dat de natuur langzaam wakker wordt uit z'n winterslaap, daar krijg ik weer energie van, heerlijk! Ben benieuwd hoe jij dit ervaart. 

© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel