Vorige Artikel 35 van 83 Volgende

Armband Lagoon, koraal en picasso jaspis

€ 49,95 (inclusief btw)

 Sterling zilver, koraal en picasso jaspis
 Handig magneetslotje 
 Gratis bewaaretui met rits


Omschrijving

De armband heeft frisse lagoon kleuren, met turquoise edelstenen picasso jaspis en rode koraal. Picasso jaspis lijkt door zijn vele kleuren wel op een schilderij van picasso. De enkele donkergroene zoisiet edelsteen maakt het helemaal af. De unieke handgemaakte armband heeft een sterling zilveren magneetslotje dat makkelijk sluit. Het sieraad wordt verpakt in een bewaaretui, dat je eenvoudig meeneemt en je sieraad beschermt.

Picasso Jaspis, toegekende kenmerken:

Gaat stress tegen, geeft zelfvertrouwen en kracht. Een aardende en beschermende edelsteen. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig en creatief. Het maakt je weerbaar en geeft moed.

Koraal, toegewezen kenmerken:

Helpt vergeven en relaties te helen. Stimuleert vriendschap en liefdevolle relaties. Kalmeert en helpt het hoofd koel te houden. Bij ruzie en conflicten kan rhodoniet vergevend werken. Het stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap.

Zoisiet, toegewezen kenmerken:

Zoisiet helpt je jezelf te zijn en om je vrij te maken van de invloed van anderen. Het helpt je om je eigen pad te vinden en te volgen en je niet langer aan te passen aan anderen als dat niet wenselijk is. Onderdrukte gevoelens worden naar boven gebracht zodat je ze kan verwerken. Zelfdestructief gedrag wordt verminderd en creativiteit bevorderd. De steen heeft de eigenschap om negatieve energie en gedragingen om te zetten in positieve.


Wat krijg je in je pakje? 

  • De armband Lagoon met picasso jaspis, koraal en zoisiet edelstenen in felle tinten turquoise, rood en 1 donkergroene edelsteen
  • Bewaaretui met rits, om je sieraad veilig op te bergen
  • Certificaat van eigendom, op jouw naam gesteld, met informatie over de edelstenen van jouw sieraad

Heb je vragen? 

Neem dan gerust contact met ons op. Mail ons, dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Mailadres: info@kipdesign.nl

Specificatie Omschrijving
Primaire edelsteen Jaspis
Secundaire edelsteen Koraal
Kleur Turquoise blauw
Doorsnee edelstenen 6 mm
Type sieraad Armband
© 2018 - 2021 KIP DESIGN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel